Wie is bafa?

Bafa b.v. Technische import bestaat al sinds 1952 en aan haar naam zijn vooral de volgende aspecten verbonden: kwaliteit, klantvriendelijkheid en de uiterste technische deskundigheid van haar medewerkers.

Bafa b.v. Technische import heeft haar vleugels breed over heel het land uitgeslagen, zodat haar zeer speciale technische artikelen op het gebied van verwarming en industrie, over het hele land worden verkocht. Deze speciale artikelen worden gekocht van diverse fabrikanten binnen Europa, o.a. uit Duitsland en Italie, en levert deze artikelen aan groothandelaren, die een stukje kwaliteit in hun assortiment willen hebben.

Naast het bieden van een assortiment artikelen, is Bafa b.v. Technische import vandaag de dag, maar uiteraard ook in de toekomst, in staat u optimaal en op professionele wijze van dienst te zijn met de meest moderne hulpmiddelen. Bafa b.v. Technische import staat klaar voor u de komende eeuw en zorgt ervoor dat de wensen van de consument worden gerealiseerd. Ook in de toekomst zorgt Bafa b.v. Technische import ervoor dat ze met u meedenkt!

BAFA_BAFA_technischeimport