Wie is bafa?

Bafa b.v. Technische import bestaat al sinds 1952 en aan haar naam zijn vooral de volgende aspecten verbonden: kwaliteit, klantvriendelijkheid en de uiterste technische deskundigheid van haar medewerkers.

Bafa b.v. Technische import heeft haar vleugels breed over heel het land uitgeslagen, zodat haar zeer speciale technische artikelen op het gebied van verwarming en industrie, over het hele land worden verkocht. Deze speciale artikelen worden gekocht van diverse fabrikanten binnen Europa, o.a. uit Duitsland en Italie, en levert deze artikelen aan groothandelaren, die een stukje kwaliteit in hun assortiment willen hebben.

Naast het bieden van een assortiment artikelen, is Bafa b.v. Technische import vandaag de dag, maar uiteraard ook in de toekomst, in staat u optimaal en op professionele wijze van dienst te zijn met de meest moderne hulpmiddelen. Bafa b.v. Technische import staat klaar voor u de komende eeuw en zorgt ervoor dat de wensen van de consument worden gerealiseerd. Ook in de toekomst zorgt Bafa b.v. Technische import ervoor dat ze met u meedenkt!

BAFA_BAFA_technischeimport

Bafa Technische import, heet u welkom op onze "BAFA.NL Technische import website" met meer dan 3000 technische artikelen!
Hier vindt u de beste kwalitatieve technische producten die wij aanbieden, per merk, productgroepen en type. Bij elk product is ook de mogelijkheid om een productinformatie folder te downloaden of te printen. Omdat het vaak moeilijk is om specifieke technische specificaties van het product te zoeken naar uw wensen, staan wij altijd klaar om u per mail of telefonisch te helpen.
Bafa b.v. Technische import
Nijverheidsweg 11
Industrieterrein Verheulsweide
7005 AS Doetinchem
Tel.: +31 (0)314 344 342
Email: info@bafa.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09.00 - 16.30 uur
Vrijdag: 09.00 - 14.30 uur
Weekend: gesloten